Friday, March 20, 2009

Born Supremacy

Ramai peminat-peminat Born To Letup (Amar) yang tertanya-tanya ke mana menghilangnya blog beliau. Adakah senior-senior dia dah terbaca blog tersebut menyebabkab kelahi? Yang nyata ramai yang terkilan kerana tidak dapat menikmati letup-letup terkini daripada Bron. Apakah yang berlaku? Ke mana menghilangnya? Kita perlu tahu, kita terjah!


Wartawan kami telah mengirimkan Sistem Pesanan Ringkas (SMS) ke nombor peribadi Bron untuk mengetahui keadaan sebenar. Berikut adalah jawapan dari Bron:

Kimak la lu Bron!

Tontonan  Lanjutan : Terjah! Fury Palsu

6 comments:

pipiyapong said...

Sumpah! SMS yang sama gua dapat KOD. Tak guna Born..

Kumprinx said...

gua dengar gambar bogel dia dah banyak masuk Ning.com skang ni.

Schafyzcha El Yahiya said...

Born tak invite pun aku. Apa aku kurang perempuan ke??? Ini tidak adil! Oh.

ismail said...

faking born!!

poyotito said...

tak guna punya born..!!

padeli said...

takpe born gua yakin dengan lu..gua tak report kat mak lu...makcik!!!! amar kan...!!