Monday, March 23, 2009

Daniel Craig vs Pierce Brosnan

Setelah menonton Quantum Of Solace beberapa hari lepas gua kelahi dengan Born tentang sapa yang paling masyuk jadi James Bond.

Born kabo, Pierce Brosnan paling masyuk sebab dia charming, gentelman dan kelakar. Gua rasa Brosnan ni memang in jadi Bond, tapi action dia semacam 'ketat' je. Mungkin sebab dia nak kontrol hensem dan takut jambul dia penyek.

Daniel Craig pulak gua memang into. Dah la body sedak, Macho pulak tu. Craig juga berjaya memberi sentuhan 'dark' bagi watak Bond ni sesuai dengan storyline. Craig lebih cool, ganas serta jauh lebih agile dari Brosnan. Bond kini dah evolve dan lebih appeal kepada golongan muda sesuai dengan perkembangan zaman.

Namun demikian, setelah bermuzakarah dan bermuttawasitah, kami mencapai kata sepakat mengenai sapa yang paling layak bawak watak James Bond:

8 comments:

pipiyapong said...

Nak jadi mende lu ni king?Tak abis abis berkawan dengan wesley snipes

Anonymous said...

haha.. wa stuju sngat 2.. haha..

Amaradona said...

ada juga kabar angin wesley snipes ni akan berlakon jadi mcgyver dlm mcgyver the movie..

Amaradona said...
This comment has been removed by the author.
pipiyapong said...

Wesley Snipes ni laa yang pegang watak Edward scissorhands dulu..

StingRay said...

panjang bebeno bibir wesley tu menjuih....

thoriumisasi said...

do'oh lalu aok pipi.

Kumprinx said...

orang kabo, bibir wesley snipes ni ada iras2 Angelina Jolie.