Wednesday, March 4, 2009

King Of Rare : Pelancaran Thinkingstr8 #4

Ni gambar era sebelum Persekutuan jadi "Bekas Perajurit". Time ni tengah perajurit lagi. Ni kali pertama gua debut zine gua (Thinkingstr8) isu ke-empat kepada umum. Release #4 adalah satu usaha untuk mengembangkan market zine gua ke luar negara, gua pakai full english. Release pada 1 Jan 2000. Berjaya dijual di 6 negara seluruh dunia. Hardcore tak hardcore ler. 



Gambar dari kiri : King Of Letup, Sarip (duduk), Padeli (IPTman), Kutu mana tah, dan Harith (skang kat europe)



Comel-comel muka KOL masa ni eh?

7 comments:

AMMOSHAM said...

paling bergaya dan cool padeli. dari dulu sampai sekarang.

JOyAHkHaLID said...

hahaha... aku tengok muke padeli tu macam anak cik bakar padang tembak tujer! ala adik si menton tu.

pipiyapong said...

Babi king. Apsal lu kurus gila? lu ambik dadah kuat sangat masa tu. Tapi padeli gua tengok je terus rasa nak sepak..

StingRay said...

gila jambu king.... ha ha ha...

JOyAHkHaLID said...

weh! si sarip tu wat silat gayung ke?

Penanam Sayur said...

Harith ni blajar kat kelantan ke dulu?

Jose Emilio Amavisca said...

padeli paling kodi.dulu, skang dan selamanya...fadli fadlo,fadli makan telo...