Wednesday, March 11, 2009

Sejenak Bersama Kamera KOD

Memang sedak ada kamera mahal. King pulak skang ni asal lepak je kamera letak atas meja untuk menunjuk kat orang lalu lalang. Gua sempat mengetes beberapa shot.





Sejak hari itu, gua memasang nafsu nak angkat satu. Buat ambik gambo voyeur.
Protip: EXIF info still available.

Fakta Menarik : Rambut King tu gua memang dah lama tak tahan rimas menengoknya. Cuba sikat sikit King?

10 comments:

AMMOSHAM said...

yang pegang gigi tu gambar paling evil pernah gua tengok...

mod, apa kes tukar tajuk yang gua tulis tu. tak ada freedom laa macam nie...

kata rockers...

pipiyapong said...

mende halnya dengan rambut gua?? gua kan rockers true..bukan macam lu kod..

JOyAHkHaLID said...

kmere ni lah keh duk cri2 miggu lepas! keh nak p intebiu spa mse tu.

pipiyapong said...

Masa aok tanya itu hari, keh tak dapat lagi. Skang opis dah kasi gua pegang.

StingRay said...

budak baju belang kat belakang tu memang unik muka dia...

pipiyapong said...

Itulah adik Padeli..!!!

Kumprinx said...

gua punya rimas takde kena mengena ngan rock KOL.
Lu jangan nak seret rock dalam keangkuhan lu.

Arse said...

padil adik padeli yg baju belang tu memang kodi.paling kodi dalam kelasnya.macam padeli jugak, tapi yang ni rambut dia tahan sikit.bila tengok muka dia dalam keadaan paling rilek tu, makin melonjak-lonjak hati aku nak lutut terbang terus.

StingRay said...

serius beb....memang leh jadi model...unik siot muka dia...haha....

Anonymous said...

Ist Einverstanden, die nГјtzliche Mitteilung levitra viagra bestellen forum [url=http//t7-isis.org]levitra preis[/url]