Monday, September 28, 2009

Gua Di Sini Baik-baik Sahaja


Ke hadapan orang kampong,
Rabu ni gua balek. Nantikan kepulangan ku dengan penuh kegembiraan.
Kepada Mael, sebelum gua sampai basuh dulu bersih-bersih motor gua tu. Kalau boleh servis sekali kaburetor. Juga pesan kat Alief Maju tu tak lama lagi ada orang kutip wang perlindungan. Jangan ingat dia boleh meniaga sesuka hati je kat Kuala Lipis tu.
Kepada KOL, gua nak gua sampai nanti rambut lu dah flat-top.
Buat Padeli, mana fail projek GT0? Gua nak fail tu ada atas meja gua Rabu ni.
Kepada Syapik, bawak bini baru lu jumpa gua. Gua nak bagi restu kat korang.

Yang benar.

Kumprinx
Live from Kuching, Sarawak.

2 comments:

citahrudin said...

nak gelak pulak aku tgk gambo ni...

tapi bunga-bunga tu mmg best

tahniah pada bunga-bunga tersebut!!!

ben hanafiah said...

simpan gelak tu untuk tgk KOD pakai baju melayu lengkap bersampin