Friday, June 27, 2008

AstroMan Malaysia 2008


Puas gua cari gambar Ben. Ini je yang gua jumpa dalam kompiter gua. Ben adalah penyandang anugerah AstroMan Malaysia 2008. Dia kerja kat Astro. kalau nak channel movie free, sila berhubung dengan Ben.

7 comments:

babazahra' said...

gua macam biasa nampak muka ni. keje media library ke?

Amaradona said...

Madu betul muka ben ni

pipiyapong said...

hah baba, dia keja media library.kalau jumpa lu tempeleng je sekali..

babazahra' said...

library tu menimbun tape. kasi hempap aje dengan tape ok kan?

ammosham said...

pasal beb buat rambut macam tue...buat malu org tempoyang jee...

padeli said...

ceh..apek lu camada nostalgia je dengan ben..mase nie gua igt..sarip mandi dalam bathtab selama 8 jam..dam..

padeli said...

kat bawah hotel nie r,kejadian pipi kalah men snuker dengan gua..hhahaha..otai kuchai konon..