Monday, June 30, 2008

Kreatif


Oleh sebab cover asal album Dinosaur Jr-Without a Sound ni entah lepas ke mana,Pipi dapat akal buat cover baru.Amacam?macam setan tak?King..king..

7 comments:

pipiyapong said...

jaga elok elok tu.kaset warisan tu.rare..
tapi kulit tu memang macam tu.special edition.

Anonymous said...

wahhh mmg artikus..
seni jgk..
um....cikgu bg 3 bntg ye..
haha

ammosham said...

pp,gua rasa kaset the smiths tue gua punya. lu ingat tak gua ada buat pemberian besar-besaran kaset gua kat lu? kira halal laa sebab lu banyak belanja gua makan dulu...

tasikmerah said...

ini terlebih kreatif...

S.YanaZ said...

rasa cam nk bela anak dinasour lak...
cute jeeee...

Anonymous said...

kat belakang tu ade kaset mansun: attack of the grey lantern..gua pon ade gak dulu..mane pegi ntah..nak kene donlod balik la gini..

Rhona said...

ah menyampah.