Tuesday, June 24, 2008

Mahligai King Of Letup


Sabtu nan lalu gua bertandang ke kondo King Of Letup entah kat mana. King of Letup menjalani kehidupan serba mewah di kondo mewah ini. Sebelah balkoni dia ada orang sidai segalajaddah lingerie erotik. Gua saspek mesti budak-budak rumah dia ada rembat sehelai dua buat hidu.

Kalau gua ada bawak seluar pendek, gua tak teragak-agak nak tiruk kat swimming pool Kondo King Of Letup. Lain kali gua akan lebih stenbai.

4 comments:

pipiyapong said...

macam pukimak!!

dominique said...

iyewww!!

Amaradona said...

Gua pernah sampai mahligai ni..bilik serupa ulor bersepah..vcd porno main sorok bawah tilam je.

benyamin hanafiah said...

aritu gua jumpa anaconda tepi rak baju budak2 nih..gila punya sepah