Tuesday, July 1, 2008

Diajak Bergambar Oleh Mat Salleh Ada Band Sedap


Ketika gambar diambik, kepala pening-pening, badan rasa tak sedap, tekak sakit, batuk-batuk sekali-sekala, makwe-makwe semua bimbang sambil meletakkan tangan kat dahi aku untuk check suhu badan serta suruh aku berehat di katil bilik mereka sementara diorang masak sup ayam berherba. Doktor pulak kasi MC suruh aku baring kat rumah. Nasib baik tak kena maki sekor-sekor

Dapat peluang tengok Explosions In The Sky live sekali seumur hidup apa sangatlah demam sikit, kena denggi pun aku pegi. 

2 comments:

ammosham said...
This comment has been removed by the author.
ammosham said...

macam band earth crisis mamat yang berdiri sebelah lu stam...