Wednesday, July 1, 2009

Bas Pakcik Mie


Bas pakcik Mie kira lagenda di Tempoyang amnya dan satu Lipis khasnya. Sape kutu-kutu kat Lipis yang tak pernah naik bas pakcik Mie memang kodi.

ps: Gambar blok B yang dah runtuh dan tempat parking biasa bas Pakcik Mie kat Flat Tempoyang. Sape kacau parking dia memang siap laa...

5 comments:

Kumprinx said...

Dalam bas ni la Pipi dating ngan Fatimah Aini ari tu.

AMMOSHAM said...

fatimah aini anak pakcik mie? gila laa lu pp.

lu amin masa kecik selalu main kejar-kejar dengan fatimah aini kat tingkat 4. gua tahu lu syok jugak kat dia..

Pipiyapong said...

Hah mula laa king...Nak kira macam mana ni?

..nOj.. said...

haaahahahaaaaaaaaahaha sedak begayut lam bas neh

ben hanafiah said...

hahaha...kes ni kalau nak detail suh padeli cerita...