Sunday, August 16, 2009

Sekitar Sure Pekat Final

Mael sememangnya Penghulu scene muzik Kuala Lipis. Semua band panggil dia buat cameo.

Budak ni tengok kasut ke tengok pedalboard?. ND member gua datang straight dari Klang. Lepas main terus balik sebab drummer dia nak keje malam (bouncer pusat karaoke)

Budak-budak tekun mendengar keletah Eddie, tokei jamming kat Kuala Lipis.

Band Furtove main memang ekselen, ye dak King?

9 comments:

Amar Amir said...

Gua yakin tahun depan akan ada Sure Pekat-the revenge of Jackspade.

Pipiyapong said...

Peh letup Jackspade yang penyanyi dia Os tu ye?

Pipiyapong said...

Ekselen faking laa king..!!!

tEddY bLuEbeRRy gUrL said...

nape la korang buat gig ni time kitorang gi balik umah wat PBS??
dah tak dapat meramaikan.
huhuhu

tEddY bLuEbeRRy gUrL said...

nape la korang buat gig ni time kitorang gi balik umah wat PBS??
dah tak dapat meramaikan.
huhuhu

durian! said...

tak silap aku Muse pernah buat show kat area ni. betul dah ni. confirm tak silap. aku cam pasu tu.

zulkifli jaffar architect said...

woi amar..apahal lindung gua..gua nak masuk blog juga..femes ni kalo dapat masuk blog ni..dumbass!..

mazru(9m2mzr) said...

tahniah pada organizer..

caya lah geng lipis!

Anonymous said...

Johnie ftw!!